Terug naar boven

Kaart actieve Nederlandse bierbrouwerijen

Omdat er in Nederland steeds meer brouwerijen bij komen heb ik een kaart van Nederland gemaakt met daarop alle actieve Nederlandse brouwerijen. Je kunt op de logo's van één van de brouwerijen klikken om de pagina te openen met de etiketten die ik van de desbetreffende brouwerij heb. Onderaan de nieuwe pagina staan de adresgegevens van de brouwerij inclusief een link naar de homepage van de brouwerij en een link naar "google maps" voor de exacte locatie.
Aan het up to date houden van dit overzicht wordt gewerkt door een kernteam bestaande uit Jan Ausems, Cambrinus.nl, Fedor Vogel, uitgever van Bier! Magazine, Jan-Willem Fukkink, secretaris van het Klein Brouwerij Collectief en ik zelf. Buiten dit kernteam leveren ook Frans Ruiter en Ron Rabouw van De Bierverbinding en Felix Groenewoud en Job Kroon van bieretiketten.nl een bijdrage.

Je kunt brouwerijen selecteren per provincie, via deze pagina, of op de pagina met de kaart in Google Maps.
De verschillende opties staan in het menu links op deze pagina.

Het aantal nieuwe brouwerijen en brouwerijhuurders in Nederland neemt gestaag toe. Daarom heb ik sommige brouwerijen iets verder van de juiste verstigingsplek moeten plaatsen. De exacte locatie kun je vinden op de Google Maps kaart.
We willen graag op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.
In het overzicht dat je hier kunt openen zie je alle, bij ons bekende, nieuwe initiatieven.

Denk er om dat de adressen bij brouwerijhuurders de postadressen zijn en GEEN bezoekadressen !

Klik op een van de provincies in de onderstaande kaart en open daarme de kaart met brouwerijen van de desbetreffende provincie.
Je kunt ook de tabel gebruiken die onder de kaart van Nederland staat.

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Noord Holland Flevoland Gelderland Utrecht Zuid Holland Zeeland Noord Brabant Limburg
  Drenthe   Flevoland   Friesland   Gelderland
  Groningen   Limburg   Noord Brabant   Noord Holland
  Overijssel   Utrecht   Zeeland   Zuid Holland

In het overzicht dat je hier kunt openen zie je alle, bij ons bekende, nieuwe initiatieven, die nog niet zijn opgenomen op de kaart.