Terug naar boven

Credits voor familie, vrienden, collega's, medeverzamelaars etc.

Het idee voor deze pagina is ontstaan om twee redenen.
Op deze eerste pagina de credits voor familie, vrienden, collega's, medeverzamelaars etc. die veel nieuwe bieren voor me meenemen. Het leek me dan ook leuk hiervan met ingang van 01-08-2002 een overzicht van twaalf maanden bij te houden.
Ten tweede omdat ik in september 2002 voor het eerst een verzoek per mail kreeg van een brouwerij om haar bieren op te nemen op mijn site. Omdat ik alleen door mezelf gedronken bieren toevoeg heb ik deze brouwerij verzocht om mij de bieren gratis te verstrekken. Een week later had ik de twee bieren van de Lion Brewery in Sri Lanka al in huis. En dit werden er steeds meer. Als dank voor de geleverde bijdrage leek een vermelding met banner op mijn site wel het minste wat ik terug kan doen. Deze vermeldingen vind je hier: credits brouwerijen

LET OP: Mochten er brouwerijen zijn die hun bieren ook graag op mijn site vermeld willen hebben dan verzoek ik hen kontakt per email met me op te nemen. Het adres staat bovenaan deze pagina. Ik plaats na ontvangst van de bieren zo sel mogelijk een banner met link naar de website van de desbetreffende brouwerij.

Overzicht afgelopen twee jaar

03-2024 Arjen Komdeur Ook deze keer weer een groot aantal bieren van Arjen van voor mij nieuwe Nederlandse brouwerijen.
  Jack Kleefman Als collega Jack in de achterhoek op vakantie is geweest levert dat gegarandeerd weer een aantal nieuwe bieren op.
2023 Arjen Komdeur Ook deze keer weer een aantal bieren van Arjen van voor mij nieuwe Nederlandse brouwerijen.
  BAV leden Verder in deze update veel bieren van voor mijn nieuwe brouwerijen die ik heb gekrfegen van diverse BAV-leden tijdens de halfjaarlijkse ruilbeurs is Oss
01-2023 Arjen Komdeur Arjen kwam ook deze keer met bier van een behoorlijk aantal voor mij nieuwe brouwerijen uit Nederland.
  Nick & Evelien De Italiaanse bieren werden meegebracht door Nick en Evelien.
01-2023 Joran & Felice De bieren van de Ouwe Skilder Brouwerij werden, na een speurtocht op, van Texel meegenomen door Joran.
04, 07 en 10-2022 Arjen Komdeur Arjen kwam ook deze keer met bier van een behoorlijk aantal voor mij nieuwe brouwerijen uit Nederland.
01 2022 Arjan Jongeneel Arjan kwam met een aantal bieren van voor mij nieuwe brouwerijen uit Zuid-Holland naar Groningen.
  Arold Derix De meeste bieren van brouwerijen uit de regio Tilburg komen van Arold.
  Arjen Komdeur De meeste bieren van voor mij nieuwe Nederlandse brouwerijen werden ook deze keer geregeld door Arjen.
10 2021 Arjen Komdeur Ook deze keer weer een aantal bieren van Arjen van voor mij nieuwe Nederlandse brouwerijen.
  Jos Walstra Jos komt al jaren in Italie en vond weer een aantal bijzondere bieren.
  Evelien&Nick De bieren uit Frankrijk kreeg ik na hun vakantie van Evelien en Nick.
  Arnoud van Staveren Een aantal van de nieuwe brouwerijen zijn opgestuurd door Arnoud.
  Felix Groenewoud De bieren van de voor mij nieuwe brouwerijen uit Friesland kreeg ik van Felix.