Terug naar boven

Webgids Computeridee september 2000

In de allereerste webgids van het tijdschrift Computer Idee is een korte beschrijving opgenomen van mijn homepage in de categorie "Eten en Drinken". In de inleiding schrijft de redaktie: "Meer dan een miljard homepages zijn met een klik van een muis te bekijken. Dat aantal groeit razendsnel. Leuk zo'n reusachtige hoeveelheid sites, maar als u wilt weten of u iets zoekt, heeft u natuurlijk maar aan kwaliteit dan aan kwantiteit. Daarom scheiden we in deze gids voor u het kaf van het koren. We selecteren en recenseren meer dan 1200 websites. Het is een compleet naslagwerk van het beste wat er op dit moment op Internet is te vinden."

De vermelding in de webgids is voor mij als maker natuurlijk een groot compliment en een bevestiging, naast de vele bezoekers en hun reakties, van de zin van het schrijven over mijn verzameling.
De conclusie "Passievolle pagina van een ware bierfreak voor andere ware bierfreaks" geeft al aan dat er voldoende behoefte bestaat om mijn 'Database' te gebruiken. De webgids geeft in totaal zo'n 1200 pagina's in 18 overzichtelijke hoofdrubrieken die weer zijn onderverdeeld in meer dan 160 subrubrieken.

Overigens is op de afbeelding te zien hoe mijn website er in het jaar 2000 uit zag. Er is veel veranderd in elk geval.

Artikel