Terug naar boven

Krant Week vh Nederlands Bier

Van 19 tot en met 29 juni staat bierminnend Nederland in het teken van alweer de vijfde Week van het Nederlands Bier. Speciaal voor de week is ook dit keer weer een gratis krant verschenen in een oplage van maar liefst 170.000 stuks. Uitgever Birdy Publishing is ook bekend van het blad Biermagazine.
Tijdens deze week zijn er in heel het land diverse biergerelateerde activiteiten. Naast de vele locale activiteiten wordt er voor de vijfde keer een speciaalbierfestival georganiseerd in Den Haag. Bijzonder aan dit festival is dat je naast de kleine brouwerijen, veelal aangesloten bij het KBC, ook de grote brouwerijen, verenigd in de Nederlandse Brouwers, op dit festival in Den Haag zult aantreffen.
In de krant natuurlijk ook een actueel overzicht van de Nederlandse brouwerijen en brouwerijhuurders. Vandaar ook de verwijzing naar cambrinus.nl en mijn website. Deze keer in een speciaal artikel over de bundeling van krachten tussen verschillende partijen voor het cultereel brouwerijen erfgoed in Nederland. Meer over de week kun je hier lezen.

Het artikel