Op deze pagina een overzicht van publicaties over Bax-bier

Mocht je iets tegenkomen over Bax en het staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Gebrouwen in Groningen

  In het magazine 'Er gaat niets boven Groningen' aandacht voor een aantal Groningse brouwerijen, waaronder Bax-Bier. Het artikel is ook in het Engels en Duits beschikbaar.

 • Al 500 hectoliter Bax-Bier

  In het Dagblad van het Noorden van donderdag 24 december 2015 een artikel de opkomst van Bax-bier en de plannen voor een eigen brouwerij aan de Friesestraatweg in Groningen.

 • Peizer Hopbel komt uit Stad

  In het Dagblad van het Noorden van dinsdag 2 december 2015 een artikel over de herintroductie van de Peizer Hopbel. De Peizer Hopbel, het bier waar het Drentse Peize trots op is, is opnieuw uitgevonden in de stad Groningen.

 • Revival vd Groningse Bierbrouwerij

  In de november uitgave van het Hanze Magazine een interview met Jeroen Bax en Martijn Swierstra over de opkomst van brouwerijen in Groningen. De online versie van het originele artikel staat hier

 • Groei 'Kon Minder'

  interview met Jeroen over Bax Bier in NoordNieuws, het magazine van VNO-NCW Noord, de stem van ondernemend Noord-Nederland


 • Ode aan rokjesdag

  In het Dagblad van het Noorden van vrijdag 13 maart 2015 stond een artikel over de introductie van een nieuw bier van Bax.