Brouwerij omarmt Artificial Intelligence
In de 2024 herfsteditie van Hopster aandacht voor de ontwerpen van Nick Reinders die met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) de etiketten van Baxbier ontwerpt.
Mocht je iets tegenkomen over Baxbier en het staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.
In de 2024 herfsteditie van Hopster aandacht voor de ontwerpen van Nick Reinders die met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) de etiketten van Baxbier ontwerpt.
De schrijvers van Hopster maakten voor het voorjaarsnummer van 2024 een rondgang rond de bier bierhotspots van de stad Groningen. Hierin komen naast de brouwerijen Martinus, Graansilo, Dokjard en Baxbier ook de Koffer, de Toeter en JustinBeer aan bod.
Voor het voorjaarsnummer van het Bier! kwamen de redacteurs naar Groningen waar een serieuws kijkje in de keuken van baxbier werd genomen. Het resulteerde in een verslag van vier pagina's over het heden en verleden van de brouwerij.
In het Dagblad van het Noorden van dinsdag 20 februari 2024 aandacht voor de tendens dat er stees vaker gebraagd wordt naar alcoholvrij of alcohol arm bier.
In de 18e uitgave van Hopstermagazine een kort interview met Van van den Berg, brouwer bij Baxbier in Groningen over zijn eerste kennismaking met Neipa's.
In het Dagblad van het Noorden van vrijdag 17 maart 2023 aandacht voor de vele plannen voor nieuwbouw aan de Friesestraatweg in Groningen en het sociale belang van Baxbier in de omgeving.
In het zomernummer van Hopster aandacht voor de megacollab tussen de brouwers van Baxbier, Floembier en Folkingebrew, etikettenleverancier Eshuis (met een zeer bijzonder etiket voor dit bier) en Hopster magazine. Dit alles ter ere van het 10e nummer van Hopster.
In het zomernummer van Hopster Magazine ruimschoots aandacht voor Baxbier, Floembier en Folkingebrew over het succes voor de "Groningse" ipa's die worden gebrouwen bij Baxbier.
Artikel in het tijdschrift Blad Noord Groningen. Wat ontstond als passie voor sport groeide uit tot een serieuze speler in de bierbranche.
Een brouwerij die naam heeft gemaakt met bieren als Koudvuur en Kon Minder en voor de liefhebbers zowel online als fysiek goed is te vinden.
In de Groninger Gezinsbode aandacht voor de plannen van Baxbier om samen met lokale horeca warme kleding te vragen in ruil voor een glas bier. Het doel is zoveel mogelijk in te zamelen voor kledingbank Maxima in Groningen.
In de Groninger Gezinsbode aandacht voor de plannen van Baxbier om meer af te vullen in blikken in de nabije toekomst en aandacht voor het fabeltje dat het afvullen in blik ten koste van de smaak gaat.
In de Groninger Gezinsbode een artikel over het speciaal voor het 15e Castlefest Fanstasy Festival gebrouwen bier. Dit bier is dan ook het jubileumbier en heeft als extra ingredient mede, een honingdrank .
In de nummer 1, de wijkkrant van Selwerd en Paddepoel in Groningen, een kort verslag van een bezoek een van de verslaggevers ven inwoners van de wijk aan het proeflokaal van Baxbier aan de Friesestraatweg
In het Dagblad van het Noorden van woensdag 12 december 2018 in de bierspecial de Noordeling uitgebreid aandacht voor brouwerij Baxbier uit Groningen, Partners Jeroen en Sepp en het speciaal voor deze editie gebrouwen Grunniger IPA.
In het periodieke magazine Noorderland aandacht voor de opkomst van speciaalbier in Noord-Nederland met daarin een gedeelte over het succes van Baxbier, een jongensboek in Groningen.
In het Dagblad van het Noorden van zaterdag 1 juli 2017 een prachtig artikel over de explosieve groei van Baxbier. Wel weer jammer dat het overzicht met brouwerijen uit Groningen en Drenthe niet klopt. Er missen vanwege een verkeerde bron 3 brouwerijen.
In het Dagblad van het Noorden van dinsdag 30 mei 2017 een artikel over het nieuwste Baxbier, Bloemen & Bijtjes. Dit bier werd gebrouwen in samenwerking met de Graanrepubliek.
In de culinaire bijlage van de Telegraaf van zaterdag 13 mei 2017 een uitgebreid artikel over het succes van Gronings Bier en Baxbier in het bijzonder.
In het magazine 'Er gaat niets boven Groningen' aandacht voor een aantal Groningse brouwerijen, waaronder Baxbier. Het artikel is ook in het Engels en Duits beschikbaar.
In de Leeuwarder Courant van maandag 4 januari 2016 een samenvatting van het artikel in het Dagblad van het Noorden van 24 december.
In het Dagblad van het Noorden van donderdag 24 december 2015 een artikel de opkomst van Baxbier en de plannen voor een eigen brouwerij aan de Friesestraatweg in Groningen.
In het Dagblad van het Noorden van dinsdag 2 december 2015 een artikel over de herintroductie van de Peizer Hopbel. De Peizer Hopbel, het bier waar het Drentse Peize trots op
is, is opnieuw uitgevonden in de stad Groningen.
In het Dagblad van het Noorden van dinsdag 10 november 2015 een interview met Jeroen en Sep naar aanleiding van de Gouden (Koud Vuur) en Zilveren Awards tijdens de
Brussels Beer Challenge.
In de november uitgave van het Hanze Magazine een interview met Jeroen Bax en Martijn Swierstra over de opkomst van brouwerijen in Groningen. De online versie van het originele artikel staat hier
interview met Jeroen over Baxbier in NoordNieuws, het magazine van VNO-NCW Noord, de stem van ondernemend Noord-Nederland
In het Dagblad van het Noorden van vrijdag 13 maart 2015 stond een artikel over de introductie van een nieuw bier van Bax.
In de Volkskrant van 16 juli 2014 aandacht voor de opkomst van de kleine Nederlandse brouwerijen en dus ook Baxbier.
In het Dagblad van het Noorden van maandag 7 april 2014 stond een artikel over de introductie van Baxbier.
Copyright © 2014 - All Rights Reserved - www.hpinkster.nl
Template by OS Templates