Op deze pagina een overzicht van publicaties over Brouwerij Groninger

Mocht je iets tegenkomen over Brouwerij Groninger en het staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Speciaal Biertje voor Koningsdag

  In het Dagblad van het Noorden een klein artikel over de lancering van de Koningstripel, speciaal gebrouwen voor het bezoek van Koning WIllem Alexander op koningsdag 26-04-2018 aan Groningen.

 • Gebrouwen in Groningen

  In het magazine 'Er gaat niets boven Groningen' aandacht voor een aantal Groningse brouwerijen, waaronder Brouwerij Groninger. Het artikel is ook in het Engels en Duits beschikbaar.

 • Bierbrouwen naast een..

  In het Dagblad van het Noorden van vrijdag 28 maart 2015 stond een artikel over de het succes van Brouwerij Groninger. De acht van brouwerij Groninger brouwen naast hun vaste baan.

 • Het koude Noorden...

  In de laatste uitgave van Salt Magazine van 2015 een kort artikel over enkele goudeerlijke streekproducten uit de provincie Groningen. Daarbij aandacht voor de bieren Brouwerij Groninger.

 • Nieuwe Wolf duikt op...

  In het Dagblad van het Noorden van zaterdag 28 maart 2015 stond een artikel over de introductie van Brouwerij Groninger. Er zou opnieuw een wolf zijn gesignaleerd in Groningen.