Op deze pagina een overzicht van publicaties over Eggens Bier.

Mocht je iets tegenkomen over Eggens Bier en het staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Eggens en de Graanrepubliek.

  In de zomereditie van het Pint Magazine een artikel over het ontstaan van Eggens Craftb Beer en de Graanrupbliek, met daarbij natuurlijk ook veel aandach voor de binding met de regio.

 • De kracht van lokaal.

  In de 58e editie van Bier! ruimschoots aandacht voor Eggens Craft Beer, met de nadruk op de kracht van het bundelen van lokale initiatieven in de Graanrepubliek en het natuurljk het gebruik van lokale produkten.

 • Aan de ketel met...

  In het winternummer van Hopster Magazine ruimschoots aandacht voor Eggens Craft Beer, over hoe het allemaal begon en een tipje van de sluier over de toekomst plannen.

 • Eerste puur noordelijke biertje

  In het Dagblad van het Noorden volop aandacht voor de samenwerking tussen Brouwerij Eggens Craft Beer, gerstteler Jan Reinier de Jong en hopteler Fokko Prins .

 • Voormalige Borgerder

  In het Drentse huis aan huisblad Week in Week uit Borger een korte introductie van Eggens Bier. Niet toevallig omdat Martijn geboren en getogen is in het Drentse Borger.