<

Op deze pagina een overzicht van publicaties over Brouwerij Hoogkerk

Mocht je iets tegenkomen over Brouwerij Hoogkerkhet staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Brouwerij Hoogkerk pakt 2e prijs.

  In de Westerkrant de aandacht voor de tweede prijs die de Luitinghs Extra Stout van brouwerij Hoogkerk kreeg van de populaire bier app Untappd. In de category Sotout Irish Dry werd de 2e plaats behaald.

 • Kom jij ook de IPA proeven?

  In de Westerkrant aandacht voor het nieuwste bier van brouwerij Hoogkerk, IPAH. De nieuwe India Pale Ale oet Hoogkerk kan op zaterdag 9 april worden geproefd in Hoogkerk


 • Hoogkerker Klapsjeiker in de winkel

  In de Westerkrant aandacht voor het nieuwste bier van brouwerij Hoogkerk. In dit artikel een duidelijk verhaal over het ontstaan van de naam voor deze tripel, Klapsjeiker.


 • Verkoop Bietenbier

  De Westerkrant, streekblad in het Westerkwartier kwam met een artikel over de start van de verkoop van het Hoogkerker Bietenbier. Ondanks de coronacrisis proberen de brouwers via de sociale media de lancering van het bier kleur te geven.

 • Hoogkerker Bietenbier

  De Westerkrant, streekblad in het Westerkwartier kwam met een artikel van Dennis Hofman over het Hoogkerker Bietenbier; Binne(n)kort in de schappen en de aankondiging van de brouwsessie binnenkort.

 • Groeten uit Hoogkerk

  In het Dagblad van het Noorden van 24 oktober 2019 aandacht voor destijds nog de club hobbybrouwers en het door hun gebrouwen bieten bier ter gelegenheid van het feit dat her dorp 50 jaar geleden opging in Groningen.