Op deze pagina een overzicht van publicaties over Brouwerij Westerwolde

Mocht je iets tegenkomen over Brouwerij Westerwolde en het staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • Bourtange krijgt eigen vestingsbier

  In de Kanaalstreek een kort artikel over de introductie van het Vestingsbier voor de vestingstad Boeutange. Het bier is gebaseerd op lokale granen en gebrouwen met alleen natuurlijke ingrediënten.

 • (H)eerlijkbier volgens eigen recept..

  In het reclameblad voor Stadskanaal en Westerwolde een paginagroot artikel over Brouwerij Westerwolde. Daarbij onder meer aandacht voor het regionale karakter van de grond- stoffen en bieren van de brouwerij.

 • Eerst de hop,dan het bier

  In Dagblad van het Noorden een artikel over de plannen van brouwerij Westerwolde om samen met het klooster van Ter Apel een brouwerij in de kelders van het klooster te starten. Voor het echt zover is eerst de aanleg van de hoptuin.

 • We geven onze hobby ...

  In het Westerwolder Lougblad, een mooi artikel over de eerste brouwerij in Westerwolde. Hoe de hobby van vader Harm en zoon Thijs langzaam steeds serieuzere vormen aan nam en resulteerde in een prachtige bierbrouwerij.