Op deze pagina een overzicht van publicaties over De Graanrepubliek en de Dollard Brewery in Nieuweschans

Mocht je iets tegenkomen over de Graanrepubliek of de Dollard Brewery en het staat nog niet in dit overzicht dan houd ik me aanbevolen.
Het logo van de publicist verwijst naar de website van desbetreffende krant/magazine. Door op de titel of "lees meer >>" te klikken open je het desbetreffende artikel.

 • De ondernemening.

  In de Trouw van maandag 22 april 2024 in de rubriek "De Onderneming" aandacht voor de coöperatie de Graanrepubliek. Aan het woord komen locatiemanager Laurens Speek en brouwer Hans Noorman.

 • Koning krijgt hoorcollege bierbrouwen.

  In het Dagblad van het Noorden een interview verslag van het bezoek van Koning Willem Alexander aan de Graansilo waar de brouwers Hans Noorman en Martijn Eggens een hoorcollege gaven over het brouwen bij de Graanrepubliek.

 • Locomotiefremise

  In het winternummer 2023 van Hopster Magazine aandacht voor de Graanrepubliek en de Dollard Brewery met aandacht voor de diverse bestemmingen van de oude locomotiefremise

 • De Graanrepubliek opent de deuren.

  In het Dagblad van het Noorden een interview met directeur Niels Grootenboer en brouwer Tom Hendriks met daarin de eerste reacties na de opening van de Graanrepubliek in Bad Nieuweschans.

 • Spotlight op de Graanrepubliek.

  In het Dagblad van het Noorden wordt de Graanrepubliek omschreven als nieuwe toeristische attractie waar bezoekers kunnen zien hoe van de locale gewassen hoogwaardige producten worden gemaakt.,